Idag hade jag köpt mat från mataffaren.se, så en ung man som hatade sitt liv kånkade in åtta bärkassar med matvaror till min hall, varpå jag började stoppa in dem. Då såg jag nånting svart längst inne i kylskåpet. Nånting svart och äckligt, liggandes bredvid några gamla godisklubbor inköpta på Ö&B för två-tre år sedan.

Jag tog det svarta oidentifierade föremålet och förde det i ljuset, och såg då att det hade en väldigt tunn plasthinna, och inuti denna hinna var det en svartgrön sörja. ”Vad i helsike är detta…?” mumlade jag, och vände på plastförpackningen. ”Svenskt Sigill – Gurka” stod det. Sen tappade jag matlusten.

Den gurkan skulle jag nog kunna åldersbestämma till över ett år, och det är sannolikt något gammalt ex som ska få skulden för det hela. Folk borde veta bättre än att stoppa in GRÖNSAKER i min kyl.

7 kommentarer

  1. Och det är inte så att herrn själv kanske råkat, möjligtvis, högst troligt, kanske troligt, lagt dit den själv? 😛

  2. Befängt? Hur kan det vara befängt? :O (Det var väldigt länge sedan man hörde DET ordet! XD)

  3. Daniel Svara

    Ja, jag hittade det i mitt vokabulärs mest obskyra vrå. Riktigt stolt. :')

  4. Haha, jag kan förstå att du är riktigt stolt över att hitta det gamla ordet… 😛

Skriv ett par väl valda ord vettja!