Det är en dejtingdjungel därute. Speciellt om man bor i världens ensammaste stad, som jag gör. Därför har jag, din vän i ensamheten, skrivit ihop en kort lathund för dejting till just dig. Varsågod!

Lunarstorm: Ja… Här befinner sig några söta pojkar och flickor… Som är upptagna och gärna berättar det för resten av världen. De som inte är upptagna är istället utstötta av samhället pga rekordlåg social kompetens. Här finns det också en hel hop av 35-åringar som precis har upptäckt internet. Tyvärr är de så extremt töntiga att ingen orkar maila med dem så pass länge att det kan bli tal om någon dejt. Förresten, en sak till som kan vara bra att känna till. Ingen på Lunarstorm vet vad sex är.

Playahead: Om inte The Voice är din favoritkanal så lär du ha uppförsbacke redan där. Är du kvinna och har en fetisch för slemmiga latinokillar så borde detta ställe vara en guldgruva, men annars är det snarare som en… gruva som övergivits för länge sedan och är minuter från att sprängas, för att mänskligheten aldrig ska råka gå in i den igen.

Helgon: Snedlugg och tatueringar och du är i hamn, oavsett om du är kille eller tjej. Problemet är bara att så få helgon-förhållanden håller i längden. Ni förstår, grova psykiska problem ÄR en dealbreaker.

Spraydate/Match.com/osv: Är du man måste du ha tvättbräda, och publicera bildbevis. Har du inte tvättbräda så måste du tjäna multum och vara villig att spendera 90% av det på din partner. Är du kvinna så spelar det ingen roll vad du skriver, du kommer att få drösvis med mail ändå. Tyvärr är alla av lönnfeta 45-åriga män. Lönnfeta 45-åriga män som aldrig haft ett förhållande, och har värderingar som matchar trettio års tittande på porr. Grattis.

IRL: Omöjligt. Eller åtminstone nästan. Hur ska folk hinna tänka på dejting när de är fullt upptagna med att oroa sig över finanskriser och viktuppgång och klimathot och Kinas kärnvapen?

Så, kära vän som läser detta. Nu vet du hur det ligger till. Jag önskar dig ändå lycka till. Hittar du det ultimata sättet att träffa någon – låt mig veta.

PS. Jag är inte bitter. 😉

14 kommentarer

 1. IRL overall, är mycket bra.
  IRL i Stockholm, är inte lika bra…

 2. <blockquote cite="#commentbody-1289">
  teamkyoto.blogg.se :
  Är allt du skriver ett skämt? Du måste vara den mest veka killen som finns. Är du född fitta?

  Det där är att gå lite för långt, kära Team Kyoto. 🙂

  Och självklart är det mesta jag skriver på den här bloggen skämt, men med viss verklighetsanknytning som får en att le lite extra.

 3. Jens Werner Svara

  @Daniel
  Okej. Jag vill absolut inte ifrågasätta, är bara intresserad av hur du tänker.
  Men var glad 🙂 Läste dissningar vi minns, och du vågar ju bjuda på dig själv, vilket jag inte vågar.
  Du vågar mer än jag och förtjänar bättre då.

 4. IRL = is the shit, det enda som krävs är att du beter dig lite mer som mig.

 5. Hahaha, gillade beskrivningen av Helgon! Konstigt att det har funkat bäst för dig ändå 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!