Jag fick lägenheten! 25 000 billigare t.o.m, fear my prutnings-skills. Har varit och skrivit på papprena precis. Så nu flyttar jag in i slutet av Oktober. Känns superbra, fast njuta fullt ut kan jag nog inte göra förrän flytten av mitt 100mbit-fiber är klart och allt har gått bra. Jag har frågat ägaren, mäklaren, Bredbandsbolagets kundtjänst och alla säger att det finns. Jag har gjort kollen på deras sida och möttes av texten ”Grattis! Du kan få Bredband 100″… Men ändå känner jag mig inte säker. 100mbit or death. 😐

Och magkatarren börjar gå över. Fast jag tror att medicinen gör mig snurrig i huvudet… Det finns dock risk för att detta är inbillning… Det är nog inbillning.

6 kommentarer

 1. hahaha mag-gitarr! Fantastiskt, inte sett den kopplingen innan. Skönt att det känns lite bättre nu iaf.

  haha jo, tidiga mornar är man inte nöjd med beslutet om att sitta uppe sent och kolla på satc. Känns ännu värre när man har boxen och egentligen inte alls behöver sitta uppe.

 2. Grattis grattis! Och oroa dig inte, du får säkert den bästa bästa linan. (Typ som gamla teliareklamen "Aa, men vad är det för material?" "Det bästa materialet.")

 3. Haha, jo visst är det lättare att bara slå på tv'n. Av någon anledning vill man se det på tv med irriterande reklampauser. Man vill vänta på avsnitten och inte ha allt på en gång. Eller så är man bara lat.

  Ptja, I've had more than my share of assholes. Bad boys är kul på sitt sätt. Men det är inte pojkar man gillar. Dumt då att det snarare brukar vara så att drömprinsen blir ett monster än tvärtom.

 4. Congrats!

  Har bott i min egna lägis nu i två månader, ångrar det inte för en sekund att jag köpte den trots lånen 😉

  (och jag har comhem, mindre kul…)

 5. sluta gnäll…. jag bor i irland och har ntl, era comhem och bbb under 100, är guuuuld! tro mig!

Skriv ett par väl valda ord vettja!