Så var då första lektionen avklarad och det finns egentligen bara ett faktum som höjer sig till skyarna, som jag känner att jag inte kan annat än att skrika rakt ut…

Stor skillnad mot buggkursen när det gäller tösutbud! Stooooooor skillnad!

Jag kom dit, smått nervös, hängde av mig mina grejer och gick ner mot dansgolvet där alla stod i en stor ring med lärarna i mitten. Vi började med lite olika uppvärmningssteg, och jag kände mig pinsamt nära de där idrottslektionerna i mellanstadiet. Men jag hoppade runt ett tag där tills det var dags att bilda par. Jag gick fram till en rätt söt flicka längst bak, hon sa ”Jaha, oj, okej” och jag funderade på om det var för att hon hade spanat in nån kille hon hellre ville dansa med eller om det var för att hon kände sig ovärdig att få dansa med bildsköna jag. 50/50 säger vi.

Hursomhelst, stegen satt efter ett tag och det var efter några parbyten jag insåg hur sjukt många söta töser i min ålder det faktiskt fanns där. Det var speciellt en blond tjej där som jag tyckte var löjligt vacker, så det var roligt. Men håller oturen från buggen i sig så sitter hon troligtvis på planet till Kuala Lumpur nu, i hopp om att undkomma mina danssteg of doom.

Det enda som var negativt var väl att jag har så nedrans svårt för att föra. Jag tycker inte om att bestämma på det där viset, och är det då en hyfsat bestämd tjej så vill hon gärna säga hur jag ska göra. Och då tycker jag hon ska ta sig i brasan. 😀 Annars var det najs, jag ska definitivt dit nästa gång.

Ptja, kortfattat så var väl det mina första intryck. Very nice. Jag håller er uppdaterade.

2 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!