Daniels danskurs fortsätter, fjärde lektionen av sex… Sex lektioner alltså, sex behöver jag inte lära mig. (Hörde ni det, damer? 😉 )

Idag var den stora grejen att vi skulle börja lära oss grundsteg i sextakt istället för åttatakt. Och det föll herr Werner på läppen minsann. Eller det var kanske snarare det faktum att vi bara lärde oss ungefär två dansfigurer till sextakten istället för typ sju olika till åttatakten. Detta gjorde så att det inte var lika svårt att välja vilken man skulle dansa, och då gick det mycket bättre. Ett tag dansade jag som en gud.

Det finns dock en tjej där jag verkligen inte tycker om. Vi skulle bara köra grundstegen i en hel låt, ingenting annat. Detta gjorde jag. Vilket hon hånade mig för. Sen ändrade jag riktning med grundstegen, och hon utropade då direkt ”wooow”, med en cynisk ton. Men men, hon kanske skulle skämta. Riktigt kul, tjejen. Nu kan du sluta, och gå härifrån istället. Ditt mongo.

Men annars är det bra. 🙂

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!