Dans-Werner är tillbaka, redo att sätta skräck i Stockholms innerstad.

Jag vet inte vad som har hänt. Antingen är det verkligen Lindy hop-säsong just nu, eller så har varenda människa läst mina senaste inlägg om dansen. För den här gången var det ungefär tre, fyra gånger fler människor. Och det gick nästan tre tjejer per kille. Helt sjukt, de slogs om att få dansa med någon grabb!

Jag märkte att jag var den enda som hade dansat förut, och det var en skön känsla. Vilket självförtroende jag hade efter ett tag! ”Nu ska vi öka takten lite, hehe” sa ledarna, och satte på den snabbaste låt de hade. Inget par utom mitt klarade av att hänga med.

Men som sagt, inte en käft där som man kände igen. Men det fanns ju ett gäng nya sköningar där, det får man säga. En tjej t.ex. Jättelång, säkert 190cm, och dansade med ett konstant jättesmajl. Hon hade så långa ben att våra knän stötte i varann hela tiden, och hon kändes rent generellt som Långben som hon klampade omkring. Det sägs ju att man dansar som man har sex. Om det stämmer så är hon en sån som ålar runt, sliter och drar, porrfilmsstönar och är överdrivet hårdhänt. Usch, jag vill inte ens tänka på det.

Men annars så… Daniel approves!

4 kommentarer

 1. HAHAHAHA!
  och VARFÖR lät du bli att berätta det här igårkväll…?
  DET är frågan!
  (otäcka bilder i huvudet btw :P)

 2. arbetskollega #2 Svara

  fast vänta nu, om hon var 1.90 så stötte inte hennes knän i dina knän utan snarare…

 3. <blockquote cite="#commentbody-698">
  arbetskollega #2 :
  fast vänta nu, om hon var 1.90 så stötte inte hennes knän i dina knän utan snarare…

  Jag skulle just komma till det. Jag kan inte bli pappa längre. :'(

Skriv ett par väl valda ord vettja!