Man måste älska morgnar som den här. Jag vet inte vad jag drömde, bara att jag gjorde det. När jag vaknade så var det med en känsla av meningslöshet.

Men skit i det, som jag brukar säga. Hur mår ni idag? Berätta allt!

2 kommentarer

  1. Åh, jag drömde att min pappa jagade mig med någon typ av syra jag skulle få ”smaka på” för att jag 1) inte ville ha en häst han hittat på blocket, 2) inte tyckte att han passade som cowboy. Jag hoppade på ett flygplan som såg ut som ett tunnelbanetåg med vingar gjorda av ica-påsar – mycket fint måste jag säga – och åkte till en ö där alla människor pratade baklänges. Hittade mina två systrar där som lekte med lasersvärd och sjöng britney-låtar och tja..sen vaknade jag och insåg hur tråkig verkligheten är 🙁

  2. Jag och en klasspolare gick skallgång idag efter en tredje polare som inte visat några livstecken…visade sig att han försovit sig XD olidligt spännande

Skriv ett par väl valda ord vettja!