Det här är en före detta macka med kyckling och bacon, inköpt på en Pressbyrå här i stan. Den smakade skit redan i munnen. Jag kände för att delge er denna information.

Anledningen till att jag bara köpte en macka till lunch idag är att jag fattat det tunga beslutet att sluta äta mat överhuvudtaget. Åtminstone nästan. Igår köpte jag nämligen nachos med tre dipsåser från det lokala O’learys. Medan jag väntade så såg jag en bild i en tidning, föreställande en gubbe som åt hamburgare. Då tyckte jag det såg så gott ut så jag beställde en hamburgare också.

Jag åt upp både burgare och nachos, trots att kroppen sa ifrån redan efter hälften. Sen avled jag inuti. Jag låg i soffan och kved för döva öron, vaknade mitt i natten och kallsvettades, för att i morse vara övertygad om att jag skulle förära pendeln med en liten spya. Men jag klarade mig, och ska nu aldrig någonsin äta mer än ett salladsblad på sin höjd.

Skriv ett par väl valda ord vettja!