Fy fan. Är det här kvinnan av idag? Då är jag hellre singel resten av livet.

11 kommentarer

 1. Om det är sådär kvinnor förväntas se ut för att vara ”snygga” vill jag dö. Om det är sådär resten av alla kvinnor faktiskt ser ut vill jag nog skjuta dem och börja bygga nya av trolldeg.

  Har btw en liten länk till din blogg på min blogg. Försökte mig på den stora, snygga loggan du har under ”Stöd bloggen”, men det ville sig inte riktigt, så det får lösa sig senare.

 2. Hur fick du tag på den bilden på mig och mina kompisar?! 😉

 3. jag skulle hellre sjölhalas, dränkas i sprit och tuttas eld på, levande, än bli en sånn kvinna! eww

 4. Om det där är kvinnan idag? Det är fem kvinnor. Förstår inte varför folk måste ha åsikter om andra, att man hellre dör och brinner levande än ser ut som någon av personerna på bilden…? Haha, herrejisses! Vissa människor är ju faktiskt exhibitionister. Eller så är det en skojbild, vem vet?

  • Daniel Svara

   Nja, snarare att den där typen av kvinna är kvinnan av idag. Och jag dömer inte dem för att de tycker att det är roligt att åka på kryssning och supa sig redlösa och vara allmänt dräggiga. Men sånt beteende är något jag personligen äcklas lite smått av. 🙂

   • Det är ju ingen som påstår att du måste umgås med ”sådana” människor, om det inte faller dig i smaken. Däremot är det ju rätt löjligt att dra det till sitt yttersta och säga att en grupp på fem personer representerar alla dagens kvinnor. Sen förstår jag nog inte öht grejen med att lägga upp en bild på, vad jag förmodar för dig är, helt okända människor bara för att du vill uttrycka ditt äckel över dem. Känns rätt oschysst.

 5. Jag är så gammal och gammaldags att jag tycker att din åsikt hedrar dig Daniel. När jag var ung för 20 år sen 🙂 så fanns inte tanken hos några vanliga tjejer att man skulle gå ut och satsa på att vara ”porrig”. Som om det vore det ultimata??? Sexig och sensuell, ja men inte detta. Men så har väl också ”dräggig” tillkommit nu senare.. Dräggiga var bara osnutna killar och äckliga gubbar, då i forntiden.

 6. Varför skulle inte tjejer få vara ”dräggiga”? De vill väl ut och festa och ligga, låt dem göra det.

 7. Hualigen! Ja, jag håller med. Inte särskilt smakfullt. Det är kul att häckla människors utseenden, något för mig lite utav en favoritsyssla. Men jag menar aldrig något illa egentligen, vilket jag inte tror att gör heller.

Skriv ett par väl valda ord vettja!