Ikväll var jag med om mitt livs första (tror jag) skamliga förslag från någon.

En 25-årig kvinna skrev till mig på det här onämnbara communityt för BDSM-folk som jag ibland besöker, på grund av min obotliga sjukdom som innebär att jag måste finnas på internets samtliga mötesplatser. Hon gick vid smeknamnet ”Miss_Sanna_BBW_Dominant”, och av hennes profilbild att döma är hon en kraftigt överviktig person. På presentationen kunde man läsa att hon lider av ADHD och letar efter en man eller kvinna i Stockholmsområdet att ha som slav.

Hennes mail lämnade inte heller många frågetecken.

Hur mår du?
Vill du bli min slav?
Exempel på saker du kommer få vara med om, städa, laga mat, hjälpa mej ändra om saker i min lägenhet, betala i visse mån, handla, göra saker med mej, sex slav, m.m.
Du kan läsa min profil, kinks & dagbok så vet du lite mera.
Du verkar som en hellt underbar kille, jag lär gärna känna dej utanför det här också.
Jag skulle uppskatta svar även om du inte är intresserad.
Miss Sanna.

Herregud. Jag orkar för fan inte ens laga mat till mig själv, ska jag göra det åt någon annan nu också? Gratis? Till någon jag inte finner attraktiv ens med en påse på huvudet och en pipa hasch i munnen? Endast med belöningen att känna att jag är en duktig slav? Och sen få den stora äran att betala henne pengar?

Nej.

Tänkte dock vara artig och svarade att detta tyvärr inte är nånting jag är intresserad av men att jag hoppas att hon hittar någon. Fick följande till svar:

Tacka fan att ingen skriver till dej, du är ju för fan bara rent slöseri med tid.
Hej då.

Sen blockerade hon mig. Där fick jag.

Jag vill bara säga en sak till er kvinnor, tjejer och töser där ute. Om det är den här sortens bemötande ni får av raggande killar så erkänner jag att jag har haft en romantiserad bild av internet-uppmärksamhet, och ber ovillkorligen om ursäkt.

4 kommentarer

  • Daniel Svara

   Det är ett rätt nyöppnat ställe; mesigtoffelkillevillhakvinnamedpiska.nu

 1. Haha! Ja ang att du har en kraftigt romantiserad bild av uppmärksamheten tjejer får, tack för ursäkten, jag minns nämligen inlägget mkt väl… Inte bara på internet heller you know. På min f.d arbetsplats fick jag frågor via sms av kollega om jag ville suga av honom på toaletten, och när jag avböjde fick jag höra att jag var en pryd pkfitta som säkert inte var bra på det iaf. Ett av många exempel 🙂

  Har dock aldrig fått erbjudandet att vara någons slav. Spännande. Konstigt att så mkt hushållsysslor fanns med? Wtf. Finns så mkt konstiga människor.

 2. Känner till sidan, och skulle säga att det är alldeles för mycket skumma typer därinne.
  Man får ju ibland rätt otrevliga svar på vanliga frågor med, vet inte varför men taggarna utåt gäller tydligen.
  Behöver jag säga att jag slutat logga in där i princip.

Skriv ett par väl valda ord vettja!