En gång tappade jag min iPod i toaletten. Det var på mitt förra jobb, givetvis efter att jag utfört nummer två i en av deras vattenklosetter. Plopp, sa det, och jag kunde inte annat än att skratta åt eländet.

Jag funderade lite över huruvida jag skulle plocka upp den igen, spola och hoppas på det bästa, eller bara strunta i alltihopa och låtsas som att något toalettbesök aldrig ägt rum. Det fick bli val ett, och efter att ha sköljt av apparaten (iPoden alltså, få inte detta sjukare än vad det redan är) och låtit den torka ett dygn så fungerade den.

Samma iPod fick min mamma något år senare i 50-årspresent. Vem säger att inte jag kan vara givmild?

The bad news: Jag hade iPoden i bröstfickan, och tappade den när jag sträckte mig efter toalettborsten.

The good news: Jag vet hur man använder en toalettborste.

5 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!