Min mamma ska flytta till Sydafrika, och i morgon åker hon. I tre år ska hon och hennes man vara där, medan jag sakta svälter ihjäl här hemma och slutligen avlider i min egen avföring. För hur ska jag klara mig utan mamma? MAMMAAAA! HJÄLP! … Nej. Det ska nog gå bra.

Själv ska jag åka dit i november, och stanna i två veckor. Mamma bokade biljetter häromdagen, och meddelade glatt på telefon att jag ska åka med Ethiopian Airlines… Ethiopian fucking airlines. Fy fan vad obehagligt. Etiopien är ett land med barn magra som åkerspöken och allmän misär. Så när jag hör om deras flygbolag så tänker jag mig en gammal dubbeldäckare från forna Sovjet, köpt på svarta marknaden, och där halva skrovet är lagat med metallrester från soptippen.

Dem ska jag åka med. Det ska bli mäkta spännande att se om jag överlever detta. Men de kraschade senast i Februari (där 90 pers dog), så blixten slår väl inte ner på samma ställe med så pass jämna mellanrum?

ELLER?

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!