Det är förvånansvärt hur mycket som kan gå fel när man ska göra något så enkelt som att slänga lite sopor. En liten plastpåse matrester och en större tygkasse med kartonger skulle jag gå iväg med, inget värre än så. Men i vanlig ordning lyckas det bli katastrof.

Jag försökte: Få ner en takeaway-kartong f.d kebabtallrik i plastpåsen.
Det som hände: Jag tryckte lite för hårt, för rätt som det var sprutade det ut en gejser av kebabsås över min skjorta.
Resultat: Jag blev arg.

Jag försökte: Öppna dörren till soprummet.
Det som hände: Nyckelkedjan (jag tycker det är smidigt, okej?!) hade fastnat som en snara runt nedre delen av rocken, och ju mer jag drog desto hårdare drogs den åt och blev således svårare att lossa med kartongkassen i andra handen.
Resultat: Jag blev arg.

Jag försökte: Kasta kartongerna så de landade högst upp på det berg av andra kartonger som befann sig i grovsoprummet.
Det som hände: De trillade ner. Tillsammans med det berg av andra kartonger som befann sig i grovsoprummet.
Resultat: Jag blev arg.

Jag försökte: Gå tillbaka till mitt hem.
Det som hände: Den nu tomma tygkassen var inte ordentligt ihopdragen, så denna vecklade ut sig till en enorm bromsskärm i motvinden.
Resultat: Jag blev arg.

Kan man inte få en assistent som gör sånt här?

Skriv ett par väl valda ord vettja!