Nattens andra dröm är något mer diffus och om möjligt ännu märkligare.

Jag var med i 2010 års modell av Big Brother, och hade blivit inspärrad tillsammans med en massa andra människor, bland annat några som varit med i programmet förut. Givetvis, när det är jag som står för den undermedvetna regin, är det Snusk-Big Brother det handlar om. Så grejen var att man skulle förnedras och svara på snuskfrågor så länge man var kvar i huset. En kille fick erkänna att han lider av för tidig sädesavgång, och i samma stund som han sagt detta fick en tjej sig en dusch eftersom hon stått för nära.

”HETT” skrek jag av någon anledning, och genast vändes uppmärksamheten mot mig. Jag minns inte vad jag fick för utmaning, men tydligen var jag tvungen att ha kvinnokläder för resten av programmet. Vips stod jag där i blommig klänning och vit solhatt. Då var måttet rågat. En annan tjej, även hon lång fast blond och utan namn, tog mig i armen och frågade om vi skulle dra. Det gjorde vi. Vi gick ut ur huset, hon hoppade på sin motorcykel med mig baktill, och så brände vi iväg hem till mig.

Väl hemma så visade det sig att tjejen var gift, och hade man och två barn. Men vi ville ändå ligga med varandra. Detta visade sig dock bli ganska svårt, eftersom jag hade rester av en julmiddag i köket, och hennes man samt barn plus min egen mamma stod nu i köket och skulle hjälpa till att städa. All mat var rutten, så vi skulle slänga den i soporna. Det tog lång tid eftersom det var åtminstone 30 olika maträtter jag hade lämnat där på bordet, med flugor och jäkelskap på. Jag hjälpte till att skrapa ner maten, eftersom jag var fruktansvärt ivrig att få gå in i sovrummet med tjejen.

När köket var rent och mamma hade gått hem visade det sig att det var desto svårare att få hem tjejens man. Jag tog fram en gammal ättiksflaska och sa att jag och tjejen måste inspektera denna, och att han kan åka hem. Det ville han inte, och sen vaknade jag.

6 kommentarer

 1. Daniel Svara

  Haha, om jag försökte tyda drömmar som den här så skulle drömtydaren säga upp sig. 🙂

 2. Funderar du aldrig på att dina drömmar alltid verkar ha sexuella teman? Jag vill inte gå helt Freud här men du verkar ju ändå ha en väldigt hög grad av drömmar som är sexuella i naturen. Det är ju säkert även en tredjedel av dina inlägg som behandlar sex i någon form, antingen genom återberättande av drömmar, reflektioner, anekdoter eller sexvitsar. Har du reflekterat något över din sexfixering? Du får gärna svara seriöst på den här kommentaren (du kan ju skicka mailsvar om du vill) för jag är väldigt nyfiken och genuint intresserad.

 3. Daniel Svara

  Käre Anton,

  Det är en korrekt analys du har gjort. Just gällande drömmarna vill jag påpeka att det är högst sällsynt att jag drömmer om sex, och två sexrelaterade drömmar på samma natt har nog aldrig hänt förut. Dock brukar jag inte skriva om alla mina drömmar, så att dessa två och säkert några till handlat om sex sätter inte det hela i rätt ljus.

  Däremot är jag nog ganska sexfixerad som person. Just sexualdriften känns ganska fysiologisk, men det är möjligt att den beror på något specifikt. Däremot har jag genom hela mitt vuxna liv varit väldigt närhetsbehövande, och sex har jag satt som bland den bästa sortens närhet. Felaktigt eller ej, därom tvista de lärde, men jag har aldrig skadat mig själv eller andra pga mitt sexbehov, så jag anser att jag är ett ganska normalt fall ändå.

  Hoppas att du väljer att fortsätta följa min blogg, trots dessa tråkiga sexuella utsvävningar som ibland infinner sig.

  Mvh

  Daniel

 4. Att drömma om sex eller sexuella teman tror jag är ganska normalt. Sex är trots allt en stor del av våra liv. Utan sex skulle ingen av oss existera, eller hur? Jag tror däremot att samhällets/religionens syn på sex som nåt skamligt har gjort att vi börjar oroa oss så fort vi drömmer om sex eller kommer på oss själva att tänka på hur killen eller tjejen bredvid en på bussen ser ut naken. Själv skäms jag inte för att tänka på eller drömma om sex. Jag skulle oroa mig mer om jag ALDRIG gjorde det.

Skriv ett par väl valda ord vettja!