… Det var extrapris, okej? … Jag gillar bara musiken… Den var en present från en avlägsen bekant… Eh… Jag tryckte fel när jag skulle beställa?

… Fan.

15 kommentarer

 1. conspiracy theoristz Svara

  Vi är en grupp som undrar, Dorthe vet vi ytterst lite om. Är det en dude? Varför delar du inte med dig av mer information? Vill han/hon inte det? Är ni fortfarande ett par? Förklara dig!

  • Daniel Svara

   Hej Patrik m.fl!

   Dorthe är ingen dude, utan i allra högsta grad en ung kvinna. Jag vet inte riktigt, jag tror att det beror på att jag inte tycker det är så kul att skriva om förhållanden/kärlek som fungerar. Hon tycker säkert att det är ok. Vi är ett par fortfarande.

   Så! 🙂

 2. Haha.. det här har ju börjat bli riktigt festligt!

  Är jag en dude? Nepp!

  Existerar jag överhuvudtaget? Jajemen! (trots att jag inte har facebook :O). Jag gick inte att hitta på Birthday.se.. Kanske är det för att jag inte är folkbokförd i Stockholm, och att bara söka på Dorthe ger sisådär 250 träffar.

  MEN i vilket fall. Jag som är tillsammans med denna underbaraste man är alltså i högsta grad en kvinna som fyller 26 år i år. Jag arbetar i en livsmedelsbutik, tycker om att pyssla med foton och skrivande, inredning, djur o natur, arkitektur och en hel del annat.

  Sådär, nu finns väl inga tvivel? 🙂

  • Daniel Svara

   Det lät troligt tills du skrev "underbaraste man". Nu kommer alla tro att det är jag som skrivit det. 😉

 3. Lol.. nähä.! Jag kan ju inte välja bort att nämna det faktum att jag tycker att du är underbarast bara för att det kanske finns en risk att någon tror att det är du som hittar på allt 🙂

 4. conspiracy theoristz Svara

  Gruppen har nu gått in på birthday.se och matat in lite av de parametrar du försett oss med. Vi hittade då Malin Dorthe Modig från Halmstad?

  Men berätta mer! Betydligt mer intressant/spännande än dina missöden gällande mackor. Träffades ni igenom internet eller var det ICA i Huddinge kanske?

  • Daniel Svara

   Nu var du nog för snabb i tanken där, "gick INTE att hitta på Birthday.se" ju. 🙂

   • conspiracy theoristz Svara

    fast hon angav anledningen till att hon inte hittades var för att hon inte var folkbokförd i Stockholm så vi sökte inte på det. Hon är kanske inte folkbokförd i Sverige eller kanske inte ens är Svensk? Vi anpassade sökningen till någon som heter Dorthe i förnamn och född på 80-talet, man kunde inte vara mer precis än så. Då dök det upp en person från Halmstad som fyllt 26 och fyller 27 i år.

 5. Sluta fåna dig Daniel. Riktiga män köpte boxen så fort den kom ut när serien hade slutat sändas. Bra skit.

  • conspiracy theoristz Svara

   Korven:

   No offence, men jag kollade på din hemsida och såg verkligen inga bevis för någon riktig man

 6. Åh! Även jag har köpt den där boxen. Jag har bara vågat kika i den en gång för att kolla att allt såg okej ut. Har inte haft tid att kolla på serien nu när jag har den på DVD. Blir så för mig med serier jag köper på DVD. Jag tänker "Åh, skitbra serie. Måste ha DVD-boxen". Sen när jag köper den åker den upp i hyllan. Nåja, kul att se någon annan som gillar serien.

Skriv ett par väl valda ord vettja!