… och jag ligger i kalsonger under min fina värmefilt, och bara tänker. Jag tycker att livet är lite knepigt att få ihop just nu.

Vad gör ni ikväll?

5 kommentarer

  • Daniel Svara

   Njäääe det kan jag nog inte påstå. Däremot är det massa andra grejer som inte fungerar.

   Typ… rutiner. Självkänsla. Fobier. Und so weiter.

 1. Jag har spenderat dagen med mina a3 ark och seriemanus”..livet är lite knepigt att få ihop just nu.”?.. livet är alltid knepigt join the club!
  Ha en trevlig kväll 🙂

 2. Sitter och fundilurar på hur jag ska kunna skriva något fnissframkallande om morgondagens lunch på jobbets facebookstatus. Fläskkotlett, kokt potatis och pepparsås, något förslag? Jag jobbar i ett lekland, så det ska gärna vara skojigt.. ehh.. ja.. eftersom jag började med att skriva skojfriska rader när jag tog över sidan för några veckor sedan så måste jag liksom hålla den bollen i rullning..

Skriv ett par väl valda ord vettja!