Hej, kvinnor i lämplig ålder (typ 20-25).

Finns det någon som vill gå på en dejt med undertecknad? Jag har lite problem med en halvdålig självbild just nu, och så tycker jag inte om att äta mat bland folk, men bortsett från det är jag en ganska rolig grabb med ett stort hjärta och funktionsduglig penis.

Får denna poetiska text ert hjärta att stå i brand, så maila gärna mig på:

Mvh
Bloggägaren

15 kommentarer

 1. Du får skriva dina krav först ju, eller om det är lättare att skriva vad du inte gillar 😉

 2. Daniel Svara

  Det förstås! Har inga superkrav, det blir mer spännande så. Och delen av utmaningen är att försöka att inte bry sig så mycket. Men typ, några grundsaker:

  20-28, nånstans där. Skrev 20-25 först, men några år över 25 gör ju inget.
  Vara av medfött kvinnligt kön.
  Helst boende i närheten av Stockholm.
  Ha humor (läs: gilla min blogg).
  Vara åt det smalare hållet.
  Vara snäll.
  Ska kunna förklara för mig vad skillnaden på en upp-kvark och en charm-kvark är.

  Okej, kanske inte sista biten.

  • Vad innebär det att ”vara åt det smalare hållet” då? Benig eller standardsize? xD

   • Daniel Svara

    Standardsize. :’) ”Vara åt det smalare hållet” är mest ”inte tjock”, men skulle jag skriva så hade det låtit lite elakt kanske. Men nu har jag ju redan skrivit det. Såatteh. Hej!

 3. Fan då, då funkar vi inte alls 😉 fast å andra sidan tillhör jag dedär jobbiga tjejerna som vill ha killar på över 1,90. Vi kanske behöver ligga med varandra för att inse att det finns andra alternativ :O

  • Daniel Svara

   Jag kan tala mig varm om mitt hat av dejtingsajter. Tjejer rekommenderar alltid sådana, men det beror på att de är de enda som är framgångsrika där.

   • Daniel Svara

    Jooo, fast fortfarande inga som skriver till en, oavsett vad man gör. Det är samma sak på alla dejtingsajter: Tjejer får helt enkelt så pass många mail att de (av naturliga skäl) blir GALET kräsna. Då behöver de inte svara, för de vet att de nästa dag har 30 nya mail från grabbar.

    • Äääh! Ge det tid och var seriös bara 🙂 Dom som inte ens tackar nej i ett mail tillbaka har ingen hyffs så då är det bara tur att dom skiter i o svara 😉

 4. Då verkar lika desperat som mig. Utan gensvar på datingsidor och taskiga kontaktannonser, så tickar självkänslan nedåt mot helvetet. Så är det.

  • Daniel Svara

   Haha, jag tycker INTE om att kallas desperat. Det är absolut inget sådant det är. Möjligen desperat efter att hitta det där förhållandet man verkligen stormtrivs i. Däremot inte det minsta desperat så man tar vem som helst.

   Men det där med självkänslan stämmer verkligen.

Skriv ett par väl valda ord vettja!