Nu är vinterkräksjukan här! Denna hemska pandemi som orsakar enorma kaskadkräkningar utan minsta förvarning. Ingen går säker!

… i alla fall om man ska tro den äckliga skvallertidning som brukar gå vid namnet Aftonbladet. Nu kör de det årliga kräksjukedrevet, och orsakar då psykiskt lidande för oss som tycker det hela är en smula jobbigt. Men i år finns det en nyhet. Det har nämligen kommit ett test där man kan undersöka om man tillhör de 20% som är immuna mot viruset. Ett litet kit man köper på apoteket, lite DNA från ens saliv, och efter några veckor får man veta om man borde stanna hemma hela vintern eller ej.

Detta är nånting jag INTE tänker göra. Visst vore det skönt att få bekräftat att man är immun (jag har aldrig haft något i den stilen, peppar peppar), men desto värre att få veta motsatsen.

Skulle ni testa er?

1 kommentar

  1. Jag skulle inte testa mig. Ju mer jag vet, desto sjukare blir jag. Visserligen hör jag till gruppen galningar som tar en ipren och går till jobbet med 40 graders feber och lever lite efter "ignorera det så försvinner det", men jag tenderar att må sämre om jag vet om att jag är i riskzonen.

    Så om jag inte vet kan jag bara leva på och lösa problemet OM det skulle dyka upp.

Skriv ett par väl valda ord vettja!