… men fasen vet hur det blir, för nu har min ena lymfkörtel under halsen börjat ömma.

Jag lever i stort sett världens mest händelselösa liv. Om Gud, Jesus, lärjungarna, och alla vi barn i Bullerbyn tänker låta mig bli SJUK när jag för en endaste gång ska göra någonting med mitt liv för en ynka kväll… då jävlar. Då kommer jag att bli fullständigt vansinnig. Jag kommer troligen att köpa någon form av halvautomatiskt skjutvapen, och metodiskt avrätta människor i min närhet, och slutligen mig själv.

Såatteh, ehm… vi får hoppas att det går över.

4 kommentarer

  1. MEN HALLÅ! Jag jobbar security där imorgon! Om någon sparkar ner dig så är det bara jag som hälsar, så du behöver inte bli rädd – snarare hedrad 🙂

    • Daniel Svara

      Oooh, då kanske vi ses. Eller snarare att du ser mig, för jag vet ju fortfarande inte hur du ser ut. :’)

      • Haha, sant. Men jag kommer troligtvis köra bevakning av merch (om jag har tur för min energinivå är väldigt låg idag ehe), såatteeeeehh..du kan ju gå runt och stöka vid dom ställena haha.

  2. Ah, duh… Jag hade valet att köpa en snordyr biljett i födelsedagspresent eller gå själv. Gissa vad jag valde… Nu hoppas jag bara att sonen (23) inte glömmer bort att han ska på konsert ikväll… Och själv ska jag vara snabbare nästa gång grabbarna kommer till stan, och inte tvingas välja. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!