Jakten på ett aktivt liv fortsätter… Idag anmälde jag mig till ännu en kurs, nämligen Lindy hop. Alias jitterbugg. Ska bli spännande, och de som trodde att dans-Werner hade försvunnit från denna värld kan känna sig ack så dragna vid näsan.

Ja, det var nog bara det jag skulle skriva. Det, och att jag var med om en läskig sak på T-centralen idag. En gubbe föll ihop, och blev liggande med ögonen uppspärrade. Det såg ut som att han tvärdog. Alla sprang fram och försökte få liv i honom, och efter ett tag gick det. Då andades han jättekonstigt, som om han snarkade. Jag vet inte hur det gick med det där, det stod så mycket folk runtikring. Det kom ett gäng sjukvårdare efter ett tag, som antingen tog honom till sjukhuset eller bårhuset. Jag såg inte. Väldigt läskigt var det iaf, och jag hoppas att det gick bra.

Chockad av händelsen gjorde jag hursomhelst det som kan förväntas av gemene man efter en sådan händelse… Jag gick och köpte ett Whopper meal på Burger King tio meter bort.

Skriv ett par väl valda ord vettja!