Jag fick precis veta att Hanna ångrar att vi någonsin träffats. Att jag har svikit henne. Jag trodde, men jag trodde fel. Så nu är hon sviken, och jag kan inte göra det ogjort. Här trodde jag att jag var världens mest underbara kille, men det visade sig att jag var ett svin som alla andra. Nu har jag ingenting kvar.

Jag mår inte så bra just nu.

7 kommentarer

 1. Ouch. Men du, ta absolut inte åt dig av vad ett ex säger inom ett år efter det tagit slut. Det är för tidigt för att ha distans till det, från båda håll. Är man inte vänner är det nog bättre att inte prata alls. Om hon fortfarande tycker att du var ett svin om ett år, fine. Men då kanske du inte bryr dig så mycket om vad hon tycker längre heller.

  Jag har VÄLDIGT svårt att tänka mig dig som svin. Hell, jag är långt svinigare än du.

 2. En annan Hanna Svara

  Halkade in här precis. Vet att du antagligen inte vill höra från mig, men tycker inte att du ska ta åt dig. Du är långt ifrån ett svin.
  Vill du ha någon att prata med vet du vart du hittar mig, även om jag inte räknar med det…

 3. well, ska vi hänga ut varandra här så varsågod.
  jag sa aldrig att jag önskade att vi aldrig hade träffats.
  jag sa att jag var sviken och ledsen och arg och jag behöver gå igenom sjukt jobbiga saker helt i onödan.
  har inget med din personlighet att göra.
  hoppades bara att du gick att lita på, helt enkelt.

  (ps. nästa gång du hänger ut mig kan du vara snäll att fråga mig innan.)

 4. The plot thickens!
  Vem har rätt och vem har fel? Antagligen ingen med tanke på att det rör sig om ett breakup, men ändå.

  Hoppas det löser sig, något svin är du sannerligen inte.

 5. arbetskollega #2 Svara

  ja alltså, nu när vi ändå alla är samlade, vem har gjort vad? 😮

 6. En stilla undran: Varför ska man fråga innan man skriver något om sig själv? Man har väl rätt att skriva vad man vill.

Skriv ett par väl valda ord vettja!