Idag städade jag mitt hem, vilket jag ibland gör precis som vanliga män. Det brukar ske ungefär när de första bananflugorna börjar visa sig i köket (okej, kanske en liten överdrift – kanske!). Så idag åkte dammsugaren fram.

Salahuddin tycker INTE om min dammsugare. När jag kommer in med den i ett rum som han befinner sig i så förvandlas ögonen till tefat och svansen till en flaskborste. Sedan springer han i ilfart, förbi dammsugaren, och in i ett hörn. Och så vrålar han. Han varken jamar eller skriker, han vrålar från sitt hörn.

Idag fräste han till och med när jag kom för nära med dammsugarröret (vilket givetvis var tvunget att testas en gång till, på film). Det är nog andra gången i livet som jag hört honom fräsa. Första gången var någon gång när jag av misstag råkade kliva på svansen (ja, av misstag! Fullt så hemsk är jag inte). Hur som helst – han är rolig, den där Salahuddin.

5 kommentarer

 1. Katter och städredskap går inte ihop. Det är något med katter och deras hat mot dessa redskap. Måste bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg :3

  • Daniel Svara

   Eller hur! Fattar inte varför; inte direkt så han behöver städa. Annars hade man ju förstått rädslan. Han kunde åtminstone tömma kattlådan nån gång ibland, tycker man.

   Och tack så mycket! 😀

 2. Haha så rätt så! Ja men då kan man ju fråga sig, varför är vi rädda för spyor? Vi behöver ju inte spy 😛

  Vsg :3 du är alltid så rolig i dina texter och videos :3

 3. Haha, vad elakt du skrattar efter fräsandet. Förresten, varför heter Salahuddin Salahuddin?

 4. Mina katter är inte ett dugg rädda för dammsugaren ^_^

  *stolt, skryta skryta*

  Men det är å andra sidan jag…

Skriv ett par väl valda ord vettja!