Jag har två soffor i min lägenhet. En trea och en tvåa. I trean ligger jag och fläker ut min ack så muskulösa lekamen. Och i ena halvan av tvåan ligger Salahuddin och myser.

Jag har bäddat med en skön pläd i tassavtrycksmönster, omsorgsfullt vikt den på ena halvan av soffan så att det ska vara riktigt gosigt… Och vad gör han? Han lägger sig i andra halvan av soffan. Jag byter plats på pläden, och vips ligger han i motsatt halva igen. Otacksamt eller vad?

Nyss var jag lite full i fan, och lade en gammal tröja över den halva av soffan som inte hade någon pläd. Så nu har Salahuddin gått och lagt sig på badrumsmattan istället… Suck.

Hur fan kan han göra så? Det här funkar snart inte längre. Han är säkert otrogen med en annan husse också, den lymmeln. Jag kan se framför mig hur han ligger där och spinner på björnfällen framför brasan. Ligger där och slickar en annan mans nästipp. Fy fan, säger jag! Slampkatt! 🙁

6 kommentarer

  1. ICH BIN EIN SLAMPFKAT! AYE AYE AYE MEOW MEOW MEOW-

    SLAMPFKAT, SLAMPFKAT

    *synthar som en femåring, synthar som en femåring, synthar som en femåring, synthar som en femåring, *

    SLAMPFKAT, SLAMPFKAT!

    Jag kanske borde producera lite Kent eller tonårspop typ, Tyskarna från Lund here I come!

Skriv ett par väl valda ord vettja!