Näe, dags att skriva något. Jag skyller på att… Tja… Det har hänt så mycket på sistone, men ändå så lite.

Jag har köpt en PSP. PlayStation Portable. Och igår var jag inne och haxxade den, så nu kan jag ladda ner spel och spela på den. Självklart bara säkerhetskopior på dem jag redan har. Tihi fniss. ^_<

Sen har det varit mycket med jobbet. Stängt en hel del VoIP-ärenden nu. Nu är jag iaf fastanställd, jobbat tre arbetsdagar nu. Tjugo dagar kvar tills monsterlönen. Hoppas den är så stor som jag vill, för jag har gjort av med läskigt mycket pengar de senaste dagarna. Ångest.

Nyss försökte jag få nya TVn att fungera tillsammans med ett gammalt Gamecube-spel jag körde via Wii:n. Det gick rätt bra, men jag var tvungen att koppla in Gamecubens gamla kontroll och minneskort, ställa om Wii:n till 16:9-format, och till sist ställa om TVn till Widescreen istället för SmartZoom. Sen funkade det. Men då var jag så trött på allt omställande att jag inte orkade spela. Så jag kopplade bort allt igen.

Jag har bara ett ämne kvar va? Mitt favvo. Ptja… Det har eventuellt hänt en sak. Jag vet inte riktigt. Jag drömde om henne i natt i vilket fall.

Skriv ett par väl valda ord vettja!