Vad är det med den här trenden att göra tv-program där man som tittare sitter och blir förbannad? Kanal 5 och TV3 är absolut värst när det gäller sånt. Kalla mig fascist, men jag vill inte se på människor som får vara med i TV enbart på grund av deras låga IQ. Ett axplock:

Svenska Hollywoodfruar
Ung & Bortskämd
Kungarna av Tylösand
Ullared
Böda Camping
Svenska miljonärer
Lyckan i LA
Djungelns drottning
En stark resa med Morgan och Ola-Conny

Jag antar att vissa kan titta på det som underhållning, men jag blir bara ledsen.

9 kommentarer

  1. Morgan och Ola-Conny är ju värst. Båda är säkert (nästan) normalbegåvade men Kanal5 tycker ju om att klippa ihop scener tills personer framstår som efterblivna.

    Nå. En tröst; Vem vet mest går ju varje vardag klockan 19 på SVT2.

  2. Jag är otroligt trött och förbannad på dessa program jag med, de fördummar mig för varje sekund som jag tittar. Varför vill inte kanalerna visa lite SMARTA och DRIVNA människor som har lyckats, varför måste de alltid visa jordens stolpskott!? Kan man inte vara både intelligent och framgångsrik!?

    Antar att vi vill se lyteskomik som får oss själva att framställas i bättre dager än de vi beskådar. Bah, it boggles my mind!

Skriv ett par väl valda ord vettja!