Jag har köpt en Cross-trainer. Nu är det slut på degandet i soffan. Jag fick den imorse, så efter jobbet har jag nu byggt ihop eländet. Och jag måste säga… Att den människa som gjort instruktionsboken till apparaten… Den människan vill jag mörda. På riktigt. Jag vill hugga personen upprepade gånger i magen med en kniv tills han/hon avlider av skadorna. Och sen vill jag spotta på liket. Så jävligt var det att bygga ihop den.

… Men något av det orkar jag inte göra nu, för ihopbyggandet var så pass svettigt att jag inte ens orkade testa maskinen efteråt. Gah. Nu ska jag sjunka ihop i soffan och somna till idol. En perfekt fredagkväll med andra ord. God afton.

6 kommentarer

  1. Hade en sån hos mamma och pappa men min bror och pappa var så snälla att de satte ihop den på dagen på på kvällen hade vi race med den 😉 de var skoj =) De ger inget i armarna tycker jag… Men kanske den där modellen e bättre..
    Låter skoj de… själv sitter man upp och väntar in sömnen som måste komma snart… Ska upp på jobbet imorron =( inte glad…

  2. nej de är okej, tar med den sen också 🙂 svarar senare idag, håll utkik vid 18 ungefär!

  3. det är lätt att de inte blir använda, men jag har hört att de går välldigt bra att hänga tvätt på 😉

  4. Pingback: Ett nytt träningsmisslyckande? » Daniel Werner – Den unge Werners lidanden

Skriv ett par väl valda ord vettja!