Jag fick en hel del spott och spe senast jag skrev modeblogg. Men det struntar jag i. Det här är min blogg, och i den skriver jag vad jag vill. Hah! Förargligt va?

Här kommer dagens outfit, vare sig ni vill det eller inte!

Rock: Lång svart historia från Hugo Boss. Inte lite flashigt. Den kostade väl typ 3000 kr för några år sedan, när jag köpte den. Det var mycket pengar på den tiden, ty ni förstår att detta utspelade sig på den tid då kronan var stark och finanskriser bortom synhåll.

T-shirt: Ptja, en sak jag hittade i garderoben någonstans. Den måste vara gammal, för jag har tydligen bitit på kragen, så det är massa hål där. Och sånt slutade jag med för många år sedan.

Byxor: Samma ljusa chinos som förut. Nu med ihopsydd ficka, och inte lika stickiga i stjärtpartiet längre. All in all; I like.

Accessoarer: Passérkort från jobbet, 100 kr på… jobbet. iPhone via Telia, kostade skjortan plus att jag behövde skaffa ett abonnemang hos dem. Mycket irriterande… Men den är fashion! Visst?

12 kommentarer

 1. @20
  Ok, nu har jag läst på lite hos Style by Mats, så nu vet jag att gah är något positivt.

  Så tack! ^^

 2. claes är också rolig, menar jag men mats är förstås oslagbar 😉

 3. kommatecknet som kom av sig.

  "claes är också rolig, menar jag, men mats är förstås oslagbar ;)"

  /språkfascist.

 4. @20
  Alltså… Jag kan erkänna att jag finner en viss tillfredsställelse av mystiken som kommer från att jag inte vet vem du är. Men undrar om inte nyfikenheten är starkare.

  Du får ju ge några hintar om vem du är liksom. Har vi utbytt saliv nån gång t.ex? 😀

  PS. Jag är också språkfascist. Ba såru vet!

 5. nej. vi har inte utbytt saliv 😀

  får jag ge ett förslag? ordna en radera kommentar-funktion så man kan deleta eventuella bloopers som uppstår i brådskan.

 6. @20
  Nja, det är ju alla eventuella bloopers som är det roliga. Och eventuella kärleksförklaringar på fyllan och så. Det är dem jag hoppas på.

  Att jag sedan inte vet HUR man kodar in en sån funktion har ingenting med saken att göra. 😉

Skriv ett par väl valda ord vettja!