I onsdags gick teatern bättre än vanligt faktiskt. På gränsen till riktigt roligt, var det.

Eftersom vår excentriker till lärare skulle sköta om sin pjäs hade vi fått en ny, manlig, lärare. En regissör till yrket. Och han var faktiskt mycket bättre! Vi fick spela teater på riktigt!

Bland annat roade jag gruppen genom att spela fyllo, och t.o.m läraren skrattade. Sköter jag mina kort rätt nu så kanske det är dramaten nästa.

Det roligaste var dock när läraren delade in oss två och två. Jag hamnade med en tjej, och vi skulle spela upp en valfri scen som skulle handla om två människor med olika uppfattning. Jag kom hem som ilsken pojkvän, som sett tjejen hångla med en annan man. Jag improviserade ihop att det var en 70-årig gubbe som hette Göte, till resten av gruppens fnissande.

Kul!

Skriv ett par väl valda ord vettja!