… på att jag antingen håller på att bli gammal eller utveckla Alzheimers visade sig idag. Jag köpte lunch på det lokala fiket, där jag köper lunch flera gånger i veckan. Inga konstigheter alltså.

Köpte mig en redig macka och skulle sedan betala den, som så många gånger förr. Stack ner kortet i läsaren, som så många gånger förr. Men idag tog det emot. Jag fick forcera ner kortet. Dessutom kändes det som att det gick ner något djupare än vanligt, jag vet inte riktigt varför.

Det sämsta var nog att kortläsaren inte reagerade överhuvudtaget. Det hände ju ingenting! Jag skulle precis säga ”Vad faan vad den var trög” när jag insåg mitt eget misstag.

Daniel Werner, mental ålder 83, hade med våld tryckt ner kortet uppochned.

2 kommentarer

  1. Jag gjorde en lika klantig grej i torsdags så jag håller nog också på att bli gammal eller utveckla alzheimers. Kortläsaren var en sån där som kassören (konstigt ordval, lunchsnubben iaf) måste själv manuellt skriva in priset på, men.. jag var lite snabbare än honom och skrev in min kortkod istället. Själv upptäckte jag inte felet utan lunchsnubben gjorde det, så nu vet ett av mina dagliga lunchställen om min kortkod. Fail.

    • Daniel Svara

      Haha! Fast det kunde varit värre. Tänk om de inte märkt nåt, och de dragit upp till 9999 spänn. :O

Skriv ett par väl valda ord vettja!