Jag tror att jag ofrivilligt stalkade en pensionär idag.

Det var i matvaruaffären, och jag skulle precis bege mig från gräddfilen i affärens ena hörn, till chipsen i affärens andra hörn. Ungefär halvvägs närmade jag mig en farbror på en sisådär 70+, som såg härjad och allmänt paranoid ut. Han gick framför mig ett tag, och eftersom gångarna i affären är så smala de bara kan bli så blev det naturligt så att jag gick efter honom. Han tittade sig ängsligt om. Han började gå fortare. Jag följde efter, eftersom han av en slump skulle gå precis samma väg som jag.

När jag var efter honom i den tredje gången så stannade han upp, vände sig om, och såg ut ungefär som att han visste att hans sista stund var kommen. Hans ansiktsuttryck såg ut ungefär som ”Skriet”. Men jag bara gick förbi. Det hela kändes väldigt märkligt. Men nu börjar jag – om än ofrivilligt – bli riktigt badass.

Skrämma livet ur pensionärer
Bränna ner lador
Klä ut mig till ninja och utöva massmord

5 kommentarer

  1. Hahaha asså du måste se ganska skrämmande ut i verkligheten, först det därmed barnen på kebabstället och nu det här.

  2. Bra jobbat! Tyckte isas kommentar var ganska kul också, du kan ju alltid lägga till ”Skrämma livet ur barn” med. 🙂

  3. DinBlivande Svara

    Daniel.

    Nu får du uppdatera din blogg lite oftare SAMT lägga in fler roliga foton som du inte snott från Google. Ta en outfit-bild every once in a while. Jag orkar inte slösa flera sekunder av min dag på att upptäcka att du inte skrivit något nytt. Skärpning.

    PÖZZ

  4. Älskar ”bloggen” man kom till när man klickade på mig. Lite felomkastade bokstäver kan bli himla tokigt!

Skriv ett par väl valda ord vettja!