Idag hade vi en stunds lugn på jobbet, och spelade ett flashspel (det här, om nån är intresserad).  Jag råkade av en händelse ta en titt på poängligan.

Jag: Herregud, 3300 poäng! Nån italienare, tydligen. Han kan inte ha mycket till liv… Haha, titta! ”Age: 21, Sex:” och så är det tomt! Han får inte ha sex alls, eftersom han bara spelar.
Några kollegor: Hehe.
Jag: … Varför skrattar jag? Det är ju samma här, jag får inte heller ligga.
En annan kollega:  Och italienaren har åtminstone spelet.
Jag: Ja… Jag har ingenting att leva för! Härligt.

4 kommentarer

  1. Seriöst! Jag kan ha världens sämsta dag, sedan läser jag din blogg och livet blir.. Alltid lite bättre. Inte bara för att skadeglädjen gör mig lycklig (även om det såklart hör till), utan för att du, som jag tidigare sagt, är grym på att skriva. Och sjuk. På ett bra sätt 🙂
    Tack!

Skriv ett par väl valda ord vettja!