Ja, ikväll är det inte roligt vill jag lova. Trots kebabtallriken och iPhonen så känns det helt tomt inombords. Ingen är online på MSN. Jag har ingenting att göra. Godiset jag köpte är stenhårt. Dessutom… Salahuddin bara bråkar, han springer omkring och skriker och gömmer sig och klöser på min hallmatta. Jag anar att han blivit sinnessjuk till slut.

Måste man ha kul när man är själv? Det sägs ju att man måste lära sig att trivas med sig själv. Jag trivs med mig själv, jag har bara förbannat tråkigt när jag umgås med mig.

SMSade söta saker till Hanna tidigare idag. Satt på ett tråkigt möte på jobbet och fick ett romantiskt infall, kände att jag ville göra det. Inget frieri direkt, men garanterat något som hade lyst upp min dag i alla fall. Men inget svar. Sånt gör mig lite ledsen. Faktiskt.

Suck… Nåväl. Schakalen på TV. Mycket bra film, Bruce Willis är kanon som känslokall yrkesmördare. Men även den filmen har jag sett åtminstone tre gånger förut.

Skriv ett par väl valda ord vettja!