Min iPhone väcker mig varje morgon. Jag har ställt in två alarm, ett 07:30, och ett 07:50. Ett ”god morgon sötnos, du kan snooza lite om du vill” och ett ”okej nu måste du gå upp din jävla slöfock” skulle man kunna säga.

Mekaniken för detta är mycket känslig och utstuderad in i minsta detalj. Första larmet ringer 07:30, jag snoozar till 07:40. Då stänger jag av larmet. Sen ringer det igen 07:50, och då får jag gå upp och släpa min trötta lekamen till badrummet.

I morse hände det som inte fick hända. Klockan ringde, men i mitt sömndruckna tillstånd stängde jag av larmet istället för att snooza första gången. Således trodde jag att larm nummer två var snoozeversionen av larm nummer ett!

Till följd av detta vaknade jag idag 08:50 nån gång. Då jag är tvungen att gå tidigare från jobbet för att hinna till teatern så tog jag detta som en ledig dag istället. Så nu sitter jag i bara kalsonger och skriver detta. Win!

2 kommentarer

  1. Är det ett annat namn på sjukskrivning eller får du ta ledigt bara sådär?

  2. Näääe, men jag skulle komma dit typ 9.30, och behöva gå 16.00 för att hinna till teatern. Så jag frågade om det var okej om jag tog dagen ledigt istället, eftersom det var rätt lite att göra. Och chefen var snäll, så. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!