… brittiska dokumentärer? Just nu är det ”barn som inte äter” på fyran och ”extrema bantningskurer” på femman, båda brittiska.

Är det något speciellt med Storbritannien, eftersom 95% av världens alla dokumentärer kommer just därifrån? Det är aldrig något djupt och svårsmält heller, utan bara saker i stil med ”män som tänder på blöjor” och ”hjälp, jag har för långa polisonger”.

Jag blir på riktigt irriterad på dessa tjocka brittiska hemmafruar som får tv-tid. Kan ingen komma och göra en dokumentär om mig? ”Hjälp, jag blir irriterad på tjocka brittiska hemmafruar”. Det kan bli en följetong!

2 kommentarer

 1. Hehe, jag har tänkt exakt samma tankar! Om du blir kontaktad angående dokumentären så kan du väl kontakta mig så jag också får vara med :3

  Har skummat igenom din blogg lite grann (läs: lusläst ca 10 sidor arkiv), jag kommer nog tillbaka! Tänkte om du ville veta liksom. Lovar att inte stalka dig (du bor för långt borta så jag orkar inte).

  Ciao!

  • Daniel Svara

   Absolut! Vi kan sitta som brittiska white trash-mammor och gråta ut.

   Och tack för de fina orden! Välkommen tillbaka. Stalking bjuder jag på. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!