Ibland tror jag att jag har någon slags sjukdom. En sjukdom som gör att jag måste finnas på varenda community som överhuvudtaget existerar på internet. Eftersom jag har ett sånt begränsat umgänge ”IRL” (är det ens försvarbart att skriva så?) så måste jag ha ett desto större ånn-lajn.

Problemet är att det inte finns några mötesplatser längre. Facebook har tagit över allting, och där kan man ju knappast varken ragga eller träffa nya bekantskaper av icke-sexuell karaktär. Liksom, hur ska man presentera sig? ”Åh, jag ser att vi har en gemensam vän, därför torde vi också kunna bli extremt bra vänner. Jag ser absolut ingenting av din profil, mer än att du gillar banan och Richard Gere. Ska vi älska med varandra?”

Häromdagen fick jag dock tipset att gå med i en sida som heter Emocore.se. Haha! EMOCORE! Det låter hemskt redan där. Men emokid-Daniel kunde givetvis inte hålla sig från att testa, och snart var medlemskapet ett faktum. Efter några timmar såg min besöksstatistik ut såhär.

Och det var ungefär där jag insåg att stället nog inte är något för mig. Det finns ingen plats för mig på internet längre. Jag är för gammal. Dags att ta ner skylten. Det är över.

10 kommentarer

 1. Snubbla in här, genom ett slentrialt klickande på olika länkar.
  Kikat runt på din sida och kan ju såklart inte hålla mig från att skriva!
  Så, här skriver jag… Inget vettigt eller så, men lämnar iaf ett litet spår. 🙂

 2. Haha, jag skulle föreslå Kamrat om det inte var så att alla jag har pratat med där är dumma i huvudet xD

  Har iofs inte pratat med en enda tjej… o.O

 3. Happy Pancake! Killen jag dejtar nu träffade jag där.. och han är ett riktigt guldkorn 🙂

  • Daniel Svara

   Tack för tipset, men njäe. Du är kvinna, dejtingsajter funkar för dig. Jag är man. Jag måste ligga på som bara fasen för att ens få något svar.

   Liksom, av 100 meddelanden får man 10 svar. Av de 10 svaren är 5 trevliga. Av de 5 trevliga svaren är 2 intressanta. Av de 2 intressanta svaren är 0,3 något som skulle kunna bli något.

 4. Baha.. funkar? Vet du hur många jag har behövt blockera? Vet du hur många idioter jag har träffat? Att säga att det funkar.. näe, det skulle jag inte direkt påstå 🙂 Men är väldigt glad över att jag inte gav upp och fortsatte leta..

 5. Men onlinespel av alla dess slag måste väl ändå vara en guldgruva? Har träffat trevligt folk genom både WoW och ”draw something” (i telefonen), nu är jag inte intresserad av något ”dejtande”, av förklarliga själ, men jag kan ändå tänka mig att det funkar!

  • Daniel Svara

   Jamen du är kvinna, onlinespel är ju en guldgruva för DIG. Inte så konstigt. Men för en kille att träffa en tjej genom typ WOW, då ska man ha en himla tur.

 6. P-A Fahlberg Svara

  Jag hamnade på denna sida av en slump och jag måste ju säga att det var verkligen rätt ställe jag hamnade på.. du skriver om nätet o vart man träffar nytt folk.. du dissar FB.. men jag skulle vilja säga att du bör omvärdera dig där.. finns massor av grupper på FB som du kan hitta trevligt folk på.. jag ska själv träffa en tjej idag som jag pratat med över en månad som jag träffade på en söker fb vänner grupp. så det funkar!

Skriv ett par väl valda ord vettja!