Mina hörlurar till iPhonen spelar på sista versen. De har under en tid sakta förtvinat av flitigt användande, fram till att de häromdagen slutade spela musik högt för att istället spela den sjukt lågt. Så nu när jag ska lyssna på musik tvingas jag ha på högsta volym, och då låter det ändå som att sångtexterna viskas fram av en lodis två kvarter bort.

Till följd av dessa problem så var jag inne i den lokala The Phone House-butiken idag, och skulle köpa mig ett par nya. Expediten visade mig ett par hörlurar av nyare och troligen dyrare modell från en annan tillverkare, varpå jag bad om originallurarna till iPhone (eftersom jag vant mig vid den ljudbilden och tycker den fungerar bra, oavsett om de andra lurarna på pappret är bättre). Ordväxling uppstod.

Han: Nä originallurarna säljs inte här, det borde väl du veta som jobbar på <censur>.
Jag: Nej, jag jobbar inte med mobiltelefoni.
Han: Förresten är de inte särskilt bra.
Jag: Nja, jag tycker ju det.
Han: Men de är inte bra.
Jag: Nej, men jag tycker ju det, som sagt. Men okej, då vet jag.

På vägen ut gapade han ett MYCKET sarkastiskt ”ha en trevlig dag nu” efter mig, varpå jag svarade ett minst lika sarkastiskt ”detsamma, ha en väldigt trevlig dag”. Efter en sekund tillade jag ”ditt CP” sådär lagom högt, och självutnämnde mig till vinnare av fighten.

2 kommentarer

  1. MEN DITT MONGO!

    tph är ju till för dom som inget kan om mobiler ellerbehöver en ny!!

    köpte du iphonen där va?? nej, då kan du inte få ORIGINAL där heller!!

  2. Daniel Svara

    Men DITT mongo! Jag har väl ingen aning om vilka telefonbutiker som säljer vad, jag har aldrig varit inne i TPH förut. Jag vet bara att telenor-butikerna säljer originalhörlurarna och andra tillbehör till iphone.

    Sen vet jag inte om du spelar dum med originalgrejen; det verkar lite så. Med original menar jag apples medföljande hörlurar till iphone. Eftersom TPH säljer iphone så bör de ha deras tillbehör, tänkte jag.

Skriv ett par väl valda ord vettja!