I fredags efter jobbet var planen att jag, Patrick och Richard skulle på krogen. Så efter att jag, pga min (inbillade?) ofräschhet hade åkt hem och duschat och bytt kläder, så styrde jag kosan till de nyblivna samborna. Där inmundigades det diverse substanser i form av Smirnoff Ice för min del och öl och vin för de andras. Patricks flickvän var där, och efter en stund kom hennes kompis.

Så, efter att ha spenderat lite tid där så åkte vi in till stan. ”Mango” hette stället, och det såg ju helt okej ut. 120 kronor inträde, ingen Smirre men ändock en Bacardi Breezer med lime-smak, dunkadunka-musik som ingen hört talas om, och… Waaaait a minute… Var är alla tjejer?

Vi gick upp på övervåningen. Där satt killarna i grupper om två, omsorgsfullt hållande varandras händer, till Beegees, Carola och Lena Philipsson. Fuck. Gaykväll.

Det blev inget smutta sig den kvällen, tyvärr. Eller som tur är; det beror på hur man ser på det.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!