Det har varit midsommar.

Förra midsommarafton minns jag väldigt väl. Det gör lite ont att tänka på. Jag var i Oxelösund, hos mitt ex Linneas föräldrar, och satt och tittade på stekta gröna tomater och åt pizza. Allt var jättemysigt. Inser samtidigt som jag skriver det att det är första gången på nästan ett år som jag pratar något om den tiden. Hm.

Hur som helst, denna var inte helt fel den heller. Först spenderade jag lite tid med mormor och morfar, kusiner och morbror. Där inmundigades köttbullar, potatis, prinskorv, Janssons frestelse, och andra läckerheter från det finaste av svensk kokkonst.

Efter det var det hemmafest hos min kompis Robert. Så han, jag, hans vän Per, samt deras gemensamma KTH-vän Valentina var där. Valentina drog med sig sin dejt Jocke och sina vänner Anna, Sara och Gabriella. Minsann. Det blev diverse öllekar med kort, bland annat en där man skulle suga fast ett kort vid läpparna genom att andas in hårt, och sedan föra över det till nästa person. Kul minsann. Jag känner mig inte riktigt motiverad just nu, så jag orkar inte prata mer om kvällen. Men Robert och Anna verkade få ihop det litegrann, kul att se. De masserade varann halva kvällen. Well, en av tjejerna hånglade upp mig i hissen men jag var inte särskilt intresserad.

Lördagen var allmänt bra, tihi!

Och idag var jag tillbaka på jobbet, känns skönt. Precis innan vi skulle gå hem gjorde jag bort mig. Det är inte lönt att berätta för det är så sjukt internt, men jag skämtade lite om Leverans. Och när det var klart undrade jag i någon nanosekund om hon kanske fortfarande var kvar på jobbet. Så jag sneglade långsamt upp och fick mycket riktigt se hennes kalufs där bakom avskiljaren. D’oh!

Ajuste, höll nästan på att glömma klyschorna. Jo jag blev lite irriterad när jag såg på Scrubs sent igår kväll. Kan någon svara mig på varför ALLA serier måste ha vissa avsnitt med småklipp från de tidigare avsnitten? Exempelvis att huvudkaraktären tänker tillbaka på alla gånger han snubblat, fått hjärtat krossat, bajsat på sig, eller liknande. Och då är det ihopklipp från alla miljoner avsnitt som redan visats. Som man redan har sett.

Varför måste det alltid finnas sånt?

Skriv ett par väl valda ord vettja!