I torsdags gick kvällen i spontanitetens tecken. Varma mackor, Ghost world och väldigt mycket prat. Väldigt mycket. Sen blev det smutteri, bland annat på kaffe.

I natt drömde jag skumma saker som vanligt. Jag hade blivit bjuden hem till min kompis Robert, då han fyllde år. Det var typ han, jag, några få killar, och mängder med tjejer. Men det märkliga var att ALLA (inkl jag) hade rödvita jackor. Olika mönster förstås, men rödvita jackor likförbaskat. Hursomhelst hade jag fattat tyckte för någon tös där, men hon gillade inte mig. Rätt intressant att jag inte ens är populär i mina egna drömmar. 😀

Alla skulle ut och leka i det höga gräset på Roberts bakgård av outforskade anledningar, så när vi sedan skulle hem så var min jacka spårlöst försvunnen. Jag minns att jag letade igenom gräset både en och två och tretton gånger, men det visade sig att någon av de berusade tjejerna som gick innan mig hade tagit fel.

Jag fick ringa mormor mitt i natten och låna hennes nyckel.

Skriv ett par väl valda ord vettja!