Vad är det för fel på mina hjärna under sömn?

Dröm nummer ett: Jag var på firmafest med ett gäng arbetskompisar, och blev rejält berusad. Ragglande gick jag och mitt jobbgäng mot pendeln, varpå ett annat gäng börjar mucka gräl med oss. En fjortistjej kliver fram och börjar putta på mig. Jag puttar tillbaka, och hon stapplar några steg bakåt. Sen går vi in i pendeltåget och allt blir suddigt. Nästa dag vaknar jag kraftigt bakfull i en grisig lägenhet som visar sig vara min egen. Inom kort ringer det på dörren, och in stiger tre poliser som handfänglsar mig. På stationen får jag veta att jag misshandlat fjortisen i fråga. Jag blir visad en video filmad av en övervakningskamera, där jag fullständigt går crazy, står och skriker och svär och pucklar på folk. ”Det där är inte jag!” skriker jag, och vaknar sen.

Dröm nummer två: Jag och mammas man skulle flyga nånstans, och då han är militär inser jag efter jag stigit på att det är någon slags militär testfarkost. Alla resenärer befinner sig i en gigantisk gummiboll med fönster åt alla sidor. Ett jetplan fraktar gummibollen och släpper den sedan när det är dags att landa. Bollen rullar sedan sista biten, varpå 90% av resenärerna kräks. Jag vaknar och känner mig rädd att jag själv ska spy.

Dröm nummer tre: En gammal barndomskompis har tagit bort mig på facebook utan anledning. Jag blir så arg och bitter över detta att jag går ut och skriker på stadens torg att denne barndomskompis är ett, citat, ”idiotmongo”. Sen kommer hans pappa och är skitarg och ska slå mig. Då låtsas jag som ingenting. Sen vaknar jag.

Skriv ett par väl valda ord vettja!