Vänta vänta, innan ni får panik och går och hänger er. Det blir förmodligen ingen lång paus. En dag bara eller nåt. Eller kanske inte ens det. Jag kanske bloggar som vanligt imorrn igen?

Hur som helst är jag ledsen för dåligt bloggande. De senaste dagarna har det varit ka-ta-strof vad gäller mitt fysiska välmående. Jag går runt som en zombie och det känns ungefär som att jag går på bensinångorna. Jag kämpar för att ta mig igenom tillvaron, en dag i taget. Jag hasar mig sakta mot ljuset, med vetskapen att om jag ramlar så orkar jag inte ta mig upp igen.

Mvh
svår_emo_pojke_86

6 kommentarer

 1. Det låter inte kul alls.. men håll ut!
  Det blir bättre, eller vad fan man nu säger när man försöker muntra upp någon som mår dåligt, har aldrig varit bra på det där.

  Men nu vet du att någon vill dig väl i alla fall, det kanske räknas som något.

 2. Näe usch vad jag lider med dig.. Du måste hitta någon att prata med. Du kan inte gå och bära ditt ”illamående” alldeles själv. Tror det skulle hjälpa dig ganska omgående. Drar man ut trollen i solen så exploderar de. Vi som finns här bryr oss om dig kom ihåg det. Och det är som Barbie säger Det blir bättre. Men när man är mest nere har man inte förmågan att tro på det. Så du får lite på oss.. En stor Kram till dig!

 3. Nu var det länge sedan jag kommenterade här, och läste, för den delen. Men på senare tid har jag noterat dina kommentarer hos Schulman och jag måste invända mot de senaste. Jag tror nämligen INTE att hans och brorsans framgångar har med släktskap att göra, deras karriärer skulle aldrig hålla i längden i så fall. Inse att de är duktiga, inklusive Amanda. (Även om hon skriver lite hipp som happ, men så är ju skrivandet bara en grej vid sidan av också.) Har du förresten läst ”Att vara med henne (…)”. Om inte, så borde du. 🙂

  • Daniel Svara

   Klart de är duktiga, allihopa! Det är därför de håller sig kvar. Men faktum kvarstår att de knappast skulle vara såhär kända som de är nu om de inte höll varann om ryggen, och kände/var släkt med rätt människor.

   Jag är lite sugen på ”Att vara med henne, etc” fast är lite rädd att jag skulle bli avundsjuk på allt puttinutt om jag gjorde det.

 4. Daniel Svara

  Tack för ert stöd allesammans, sådant värmer i denna mörka stund. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!