Haha, jag råkade ta någon annans varukorg i affären precis. Jag tog den, gick iväg med den ungefär tio meter, insåg att det inte var min korg eftersom det låg apelsiner i den, fick då panik och sprang iväg tio meter till bakom ett hörn, ställde ner korgen och sprang och gömde mig bakom ett hörn en bit bort. När kusten var klar gick jag visslandes fram och tog min egen korg igen.

Bäst jag drar ner persiennerna; tror SÄPO är mig på spåren.

9 kommentarer

  1. Fatta vilken ragg-chans du missade där. Tänk om korgägarinnan var en söt tjej och så fumlar du bort världens ice breaker bara sådär. Tss, inte bra Daniel. 😉

  2. Eller så hade invandrartanten snott korgen av den söta tjejen – hon kanske såg dig sno den först och blev så inspirerad av ditt skurkaktiga beteende att hon själv blev kriminell!

  3. Robert: FÖRMODLIGEN är det så faktiskt. :O Jag kanske döms till fängelse för anstiftan till korgnappning!

  4. Nej haha fan vad inte lyckat. ^^ jag hade dött om jag gjort så. jag hade DÖTT.

Skriv ett par väl valda ord vettja!