För ett par nätter sedan drömde jag en märklig sak. Ni förstår, jag drömmer nästan bara märkliga saker, men den här gången höll det på att sluta i tragedi även på riktigt.

Jag var på utflykt med jobbet, och vi var på ett enormt nöjesfält. Tydligen så är det väldigt viktigt i mitt yrke som supporttekniker att studera folks reaktioner på hur äldre människor behandlas. Så vid ingången till nöjesfältet blev vi allihop försedda med lösskägg, stora överrockar, och diverse rollspelsliknande attribut som vi fick välja själva. ”Ryggont” valde jag, fick en käpp, och tvingades gå framåtböjd hela vistelsen.

Sen gick vi in, och alla skildes åt. Jag märkte direkt att mitt lösskägg, som var gjort av billiga bomullstussar, höll på att ramla av. Paniken var total! Jag gick mot närmaste toalett, eftersom jag var tvungen att ha en spegel innan jag kunde rätta till skägget. Ingen toalett fanns i närheten. Paniken började infinna sig! Jag började springa, fortare och fortare, förbi gamla som unga. Jag struntade nu helt i att jag skulle föreställa en åldrad man, prio ett var att få tag i en spegel.

Efter ett tag hittade jag nån sorts damtoalett, där enorma horder med fjortistjejer flockades. Det var deras Mecka när det gäller tjejsnack, tydligen. Så jag gick förbi, sneglade på tjejerna som sminkade sig och hade sig, och gick in i en toalettkupé. Ah, en spegel! Men sedan såg jag hur grisigt allt var. Överallt stod det brickor med mat, eftersom tjejerna ville hålla sig smala och därför gömde den mat de blivit påtvingade att äta. Logiskt nog gömde alla maten inne på toaletten.

Medan jag betraktade detta så upptäckte jag att jag måste kissa. ”Här tänker då fan inte jag göra några behov” tänkte jag, och tittade i toaletten som även den var fullproppad med matrester. I ren protest drog jag ner byxorna, och urinerade över brickorna med mat. Sedan även i handfatet. Detta var dock svårt, eftersom handfatet var över midjehöjd. Så det mesta hamnade på golvet. Det är bara att erkänna. Jag är en gris i drömmarnas värld.

I samma stund som plasket når golvet vaknar jag, och känner hur jag håller på att kissa ner mig. Hade jag vaknat några sekunder senare så hade allt varit en enda stor katastrof.

Skriv ett par väl valda ord vettja!