Nu kan jag på full allvar säga att jag precis genomlidit en av mitt livs värsta dagar.

Jag vill inte ens gå in på allt som hände, på grund av skam. Men jag kan säga att känslorna förmodligen började redan i fredags, och sedan idag eskalerade till min första riktiga ångestattack på flera år.

Nu ska jag ringa vårdcentralen i morgon bitti, för att anmäla mig till en kurs i terapi. Jag har försummat min låga självkänsla för länge nu. Så det ska väl bli spännande att se vad de kan göra med mig. Har de någon bra intensivkurs på lager lär jag väl åka upp till Dalarna och plugga psykiskt välmående i två veckor, innan de tar med mig ut på stan för att se om jag klarar mig utan att börja gråta.

(Det där var ett försök till humor för att jämföra intensivkurser när man tar körkort. Eh… Jag är nog inte i mitt esse just nu.)

4 kommentarer

  1. Happerdapper Svara

    Haha, ja det var väl ett bra skämt! Nå, bra att du tar tag i det i alla fall. Alla mår vi jävligt dåligt ibland (kanske inte Sofi Fahrman) och att söka hjälp är ett jävligt bra steg på vägen. Lycka till!

  2. Önskar dig all lycka Daniel, hajar att det är riktigt sugigt just nu men det kan bli bättre. Du är i grunden en bra snubbe trots alla feministrants. Du förtjänar att bli lycklig. Godspeed!

  3. Jobbigt att du inte mår bra men starkt att du söker hjälp. Helt rätt av dig!

Skriv ett par väl valda ord vettja!