Idag (eller igår för alla irriterande människor som alltid ska anmärka på att det är ”igår” om klockan är över tolv) hade jag på mig en t-shirt med sömmar i form av ett oidentifierat mönster mitt på bröstet. Sedan gick jag med den t-shirten i tio minusgrader när jag skulle hämta ett paket Lego (det sista!). Resultatet: Kylan gjorde att mina bröstvårtor blev styva, och sömmarna skar då in i dem. Nu svider mina bröstvårtor.

Jag tänkte att ni borde veta.

8 kommentarer

  1. Styvtuttväder is a bitch 🙁 Jag lider med dig. Skaffa en vadderad behå, jag har hört att de motverkar friktionen och därmed minskar risken för sveda.

  2. Daniel Svara

    Martina: Nja, jag vet inte. Har funderat på det, men det finns inga som säljer push-up i min storlek. Och ska man köpa en BH så ska den åtminstone vara smickrande.

  3. Jag använder ovadderad sportbh under den vita skjortan på mitt jobb, när man står i kassan just nu är det kallt vill jag lova. Så mina bröstvårtor säger hej till alla. :/

Skriv ett par väl valda ord vettja!